TREESEARCH logotype 2 black

Till alla nyheter 

Treesearch önskar God Jul och Gott Nytt år!
Treesearch önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! Det här året blev inte som vi förväntade oss och hoppades på och vi ser fram emot ett nytt år. En av få positiva effekter av pandemin var dock att online-innehållet i form av seminarier och konferenser ökade och i detta "julkort" vill tipsa dig om några av dem!
god jul 2020

I spåret av covid-19-pandemin ställdes konferenser och seminarier om till onlinekonferenser och webbseminarier. Några av dem är möjliga att ta del av efteråt (inklusive flera av evenemangen i Treesearch) och här hittar du några av dem!

Chalmers Material for Tomorrow: The forest

Chalmers arrangerade onlinekonferensen Materials for tomorrow med både internationella och svenska talare. Hoppa över de första 21 minuterna av videon, där konferensen hade lite tekniska problem.

Materials for tomorrow på chalmers.se >>

Seminar from Mid Sweden University

Om du är intresserad av grön energi och det Treesearch-associerade projektet DRIVE kan du titta på ett online-seminarium från Mittuniversitetet. Glöm inte att kolla in det andra innehållet på Mittuniversitetets YouTube-kanal; där kan du hitta mycket!

ACS webinars

Inte direkt om Treesearchs fokusområden, utan istället har du chansen att lära bredda dig inom kemifältet. Kanske lyssna på ett seminarium om kulinarisk kemi för att imponera med nyårsmiddagen? ACS webinars erbjuder hundratals webinarier som presenteras av ämnesexperter.

ACS webinars >>

Treesearchs online-seminarier och konferenser

Självklart måste vi nämna Treesearch YouTube-kanal! Där kan du hitta det mesta online-innehållet från Treesearchs online seminarier och -konferenser.

Treesearchs YouTube-kanal

Om du vill se inspelningar från disputationer kan du även gå direkt till disputationer av Treesearch-doktorander på treesearch.se>>

Har du fler exempel på onlineinnehåll som kan platsa i den här listan? Skicka ett mail till communication@treesearch.se

Dela nyheten