TREESEARCH logotype 2 black

Till alla nyheter 

Treesearch för-event 14 juni
https---cdn.evbuc.com-images-31415566-173176245066-1-original

Snart startar den hittills största svenska satsningen på forskning och samverkan inom nya material och specialkemikalier från skogsråvara — den nationella plattformen Treesearch. Inom plattformen kommer excellent forskning samlas i en världsledande och öppen forskningsmiljö för att bidra till utvecklandet av kompetenser och kunskap som möjliggör framtida innovationer.

Inför uppstarten hålls den 14 juni ett för-event för att ge en första presentation av Treesearch och ta del av aktuell forskning.

I programmet kommer företrädare från regeringens samverkansprogram, skogsindustri och akademi delta. I samarbete med forskningscentrumet Wallenberg Wood Science Center (WWSC) kommer även aktuella projekt presenteras av doktorander en serie av korta pitchpresentationer och med efterföljade postervisning och mingel.

Välkommen till att vara med från start på en spännande satsning där akademi, industri och staten tillsammans skapar förutsättningarna för framtidens bioekonomi.

 

Registrera dig här: https://www.eventbrite.com/e/treesearch-for-event-forskning-for-en-biobaserad-ekonomi-registrering-34572391955

Dela nyheten